Som presvedčený, že všetci, ktorí spolupracujú na tvorbe zamyslení Tesnou bránou, od autorov, cez editorov, až po vydavateľa, to robia s túžbou priniesť Božie slovo čo najširšiemu okruhu čitateľov a poslucháčov. Zvestovať Božie slovo tak, aby bolo zreteľne a jasne počuť. Aby mohlo človeka osloviť – povzbudiť, potešiť, napomenúť, usmerniť.

Nás, v tíme audio Zamyslení, vedie táto túžba aj k uvažovaniu nad novými možnosťami, ako poslucháčom ponúknuť maximum, ktoré forma nahrávok ponúka. O nápady nie je núdza, obmedzujú nás len časové, či finančné možnosti. Možno nás obmedzuje aj naša malá viera. A možno niektoré nápady potrebujú len trochu času, aby dozreli, aby sa vyformovali.

Vďaka Bohu, ktorý si povoláva ľudí do svojej služby vo všetkej jej rôznosti a rozmanitosti. Vďaka Pánu Bohu za ľudí, ktorí sa roky verne venujú nahrávaniu piesní z Evanjelického spevníka, Funebrálu, či iných zdrojov. Práve ich dlhoročná verná a obdivuhodná služba teraz pomôže aj Zamysleniam. Ako? Tak, že pod každým zamyslením nájdete odkaz na audio nahrávku verša piesne pre daný deň.

Veríme, že vám táto novinka pomôže a prinesie požehnanie.


Kliknite na číslo piesne pod zamyslením.

 

pieseň na dnes

 


Po kliknutí na číslo piesne sa vám v novom okne otvorí stránka, na ktorej si budete môcť vypočuť verš piesne na daný deň. Pod nahrávkou nájdete celý text piesne.

pieseň na dnes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

za tím Zamyslenia, Dan:o)